De Qimarox Highrunner HR9 Logistieke palletiseermachine is speciaal ontworpen voor logistieke operaties. Deze machine is zeer effectief wanneer er veel verschillende producten in korte batches moeten worden verwerkt. Ons unieke en gepatenteerde lagen-vormingssysteem kan een grote variëteit aan stapelpatronen genereren. Deze patronen kunnen automatisch worden geselecteerd of worden gegenereerd door de ultramoderne patroongenerator. Een speciaal ontworpen patroongenerator zal u het meest optimale lagenpatroon voorstellen op basis van doosgrootte en palletgrootte. Als voorbeeld, als de installatie is uitgerust met een volledige 3D-productscanner, kan het systeem zelfs volledig autonoom werken.

Doordat het patroonvormingssysteem zich op hoog niveau bevindt en de pallet met de palletlift (Qimarox Prorunner mk10) op en neer beweegt, kunnen hogere doorvoersnelheden worden behaald. De bovenkant van de pallet bevindt zich altijd op hetzelfde niveau als de patroonvormingsbaan. Hierdoor is een hogere lagen-capaciteit mogelijk omdat de stapelplaten snel een nieuwe laag kunnen ontvangen nadat een laag op een pallet is geplaatst.

logistieke palletiseermachine HR9

Laag voor laag De Highrunner HR9 Logistieke palletiseermachine is gebaseerd op de Highrunner HR7. Deze machine is de snelste, meest flexibele palletiseermachine in het Qimarox assortiment. Wat interessant is, is dat de producten laag voor laag op de pallet worden gelegd met deze machine. Daarvoor heeft de machine een ingebouwde buffer, waar elke gevormde rij blijft staan tot een laag compleet is. Door een hele laag tegelijk af te zetten, hoeft de Highrunner HR9 minder bewegingen te maken. Dit bespaart tijd, waardoor de capaciteit toeneemt.

Doordat de pallet omhoog en omlaag beweegt met de Highrunner HR9 palletiseermachine, hoeven de lagen niet meer omhoog en omlaag te worden bewogen tijdens het afleggen. Dit bespaart tijd, vooral bij pallets die 1.80 meter of hoger gestapeld moeten worden. Dit maakt de Highrunner HR9 een van de snelste palletiseermachines op de markt.

Invoer en uitvoer van pallets

Zodra een pallet vol is, beweegt de palletlift helemaal naar beneden, zodat de pallet via een pallettransportsysteem kan worden afgevoerd. Tegelijkertijd wordt er een lege pallet vanuit de tegenovergestelde richting aangevoerd.

Door Admin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *