Een order picking robot van BD Rowa is een geautomatiseerd systeem dat wordt gebruikt in de logistiek om het proces van het verzamelen van bestellingen te automatiseren. Het systeem bestaat uit een robotarm die is uitgerust met een grijper die in staat is om items op te pakken en te verplaatsen.

Rowa Vmax

De robot wordt gebruikt in magazijnen en distributiecentra waar grote aantallen producten worden opgeslagen en verzonden. De robot werkt samen met een softwareplatform dat de locatie van elk item in het magazijn bijhoudt en de optimale route plant om de bestellingen op te halen.

Wanneer een bestelling binnenkomt, ontvangt de robot de instructies om de items op te halen en in de juiste volgorde te plaatsen voor verpakking en verzending. De robot kan efficiënt en snel werken, waardoor de doorlooptijd van het order picking proces wordt verkort en de nauwkeurigheid van de bestellingen wordt verbeterd.

Een BD Rowa Vmax is een geautomatiseerd opslagsysteem dat wordt gebruikt in de logistiek om de efficiëntie van de opslag en distributie van producten te verbeteren. Hieronder staan enkele voordelen van een BD Rowa Vmax in de logistiek:

  1. Hogere opslagdichtheid: De BD Rowa Vmax maakt gebruik van de beschikbare ruimte in een magazijn of distributiecentrum door middel van een compact en verticaal opslagsysteem. Dit verhoogt de opslagcapaciteit van het magazijn, terwijl de vloeroppervlakte beperkt blijft.
  2. Geautomatiseerd proces: De BD Rowa Vmax automatiseert het proces van het opslaan en ophalen van producten. Dit vermindert de noodzaak van menselijke arbeid en vermindert de kans op fouten en beschadiging van producten.
  3. Snellere orderafhandeling: De BD Rowa Vmax maakt gebruik van geavanceerde software en technologieën die de tijd voor het ophalen van producten verminderen, wat de orderafhandelingstijd verkort.
  4. Nauwkeurigheid: De BD Rowa Vmax is in staat om de exacte locatie van een product te bepalen en het snel en nauwkeurig op te halen, waardoor fouten bij het verzamelen van bestellingen worden voorkomen.
  5. Kostenbesparing: De BD Rowa Vmax helpt bij het optimaliseren van het gebruik van ruimte en het verminderen van arbeidskosten, wat resulteert in een vermindering van de operationele kosten.

Kortom, de BD Rowa Vmax is een innovatief en geautomatiseerd opslagsysteem dat de efficiëntie en nauwkeurigheid van de logistieke processen kan verbeteren, terwijl tegelijkertijd de kosten worden verlaagd.

Door Admin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *